Gündem

‘YENİDEN TALİBİZ’

‘YENİDEN TALİBİZ’

‘YENİDEN TALİBİZ’
20-08-2022 05:00

Eğitim Bir-Sen Sivas şube Başkanı Halil İbrahim Temiz, gerçekleştirilecek olan 7. Olağan Kongre’de yeniden göreve talip olduklarını açıkladı. Temiz, sendikayı aldıkları noktadan önemli bir noktaya getirdiklerini belirterek, “Üyelerden aldığımız yetki ile yetkili sendika olmanın yanı sıra etkili bir sendikacılık yaparak üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak geliştirmek için üzerimize düşen her türlü gayreti çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Yüksel MENEKŞE

Eğitim Bir-Sen Sivas şube Başkanı Halil İbrahim Temiz “2018’de yapılan seçimleri açık ara bir farkla almıştık. Kıymetli üyelerimiz bize 4 yıllığına hizmet etme imkanı verdi. Seçildiğimiz 48 aylık sürenin 30 aylık gibi bir süresi pandemi nedeni ile kapalı bir ortamda geçti. Bütün buna rağmen iyi ve güzel işler yaptığımıza inanıyoruz. Sendikamızı büyüttük, kendimize ait yer edindik, sayımız arttı. Hakikaten aldığımız noktadan çok daha iyi noktalara getirdik. Yaptığımız faaliyetlerle ilgili ilerleyen zamanda ayrıntılı bir şekilde paylaşımlar yapacağız” dedi.

Önümüzdeki 4 yılda da üyelerimizin bize vereceği destekle yoğun bir şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu 4 yıllık süre bize güzel bir tecrübe kazandırdı. Edindiğimiz bu tecrübe ile üyelerden aldığımız yetki ile yetkili sendika olmanın yanı sıra etkili bir sendikacılık yaparak üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak geliştirmek için üzerimize düşen her türlü gayreti çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bu süre içerisinde en büyük amacımız huzurlu bir ortam oluşturmak oldu. Kavgadan, tartışmadan uzak bir şekilde bir çalışma ortamı oluşturalım istedik. Ve bugün geldiğimiz noktada elhamdülillah güzel bir ortam oluşturduk. Bu başarının devam etmesi adına da üyelerimizin oylarına bir kez daha talip olmaya karar verdik.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER