Spor

YENİDEN TYLER BOYD

YENİDEN TYLER BOYD

YENİDEN  TYLER BOYD
25-11-2022 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Süper Lig temsilcimiz Demir Grup Sivasspor daha önce Beşiktaş’tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tyler Boyd’u yeniden takıma kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu sezon başında yine Beşiktaş’tan kiralanması için görüşmeler yapılan ABD’li oyuncu kulübünde kalmayı tercih etmişti. Ancak siyah-beyazlılarda kadroda düşünülmeyen oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş’in gelişiyle tamamen gözden çıkarıldı. Karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden Boyd böylece boşa çıktı. 

Devre arası için tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Sivasspor’un doğrudan oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

BEKLENENİN ALTINDA KALDI

MKE Ankaragücü’nde sergilediği başarılı performansın ardından Beşiktaş’ın 2,5 milyon Euro bonservis ödeyerek aldığı Tyler Boyd’un takımdaki performansı beklenenin çok altında kalırken, birçok maçta da forma giyemedi.

RIZA HOCA DA İSTİYOR

Takımın bu sene kötü gitmesi nedeniyle devre arası transfer çalışmalarına şimdiden hız veren Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay ve ekibi, İstanbul’da yoğun mesai harcıyor. Boyd’u yeniden takımda görmek isteyen Çalımbay, bu transferin gerçekleşmesi için büyük çaba sarf ediyor.

SİVASSPOR’A YAKIN

Tyler Boyd’un Sivasspor’a transfer olmak istediği ve kariyerinde yeniden bir çıkış yapmak adına Yiğidolar’ı fırsat olarak değerlendirdiği belirtildi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yıldız oyuncuya 2 yıllık sözleşme teklif edilirken, Boyd’un da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. 

BOYD 15 MAÇTA 5 GOL ATTI

27 yaşındaki oyuncu Sivasspor’da 15 karşılaşmaya çıkarken 5 gol kaydetti. 1 kez sarı kartla cezalandırılan ABD’li futbolcu 8 kez ilk 11’de görev alırken, 750 dakika Sivasspor’da kırmızı-beyazlı formayı terletti. Boyd ayrıca bu sezon Beşiktaş’ta 1 maçta forma giyerken sadece 45 dakika sahada kalabildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER