Gündem

YETİM ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ - video

YETİM ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ - video

YETİM ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ - video
08-10-2019 01:01

Uğur YİĞİT

Paşabahçe mesire alanında gerçekleştirilen pikniğe, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, İHH Şube Başkanı Ahmet Çakmak, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Paşabahçe mesire alanındaki piknikte yetim çocuklar gönüllerince eğlendi. Çeşitli oyunlar oynayan yetim çocuklara, il protokolü de halat çekme oyununda eşlik etti.

İHH Şube Başkanı Ahmet Çakmak, yetim çocukları sevindirmenin önemine değinerek, programın düzenlenmesine katkılarından dolayı Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneğine teşekkür etti. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman ise Paşabahçe mesire alanında yetim çocuklara yönelik düzenlenen piknikte olmaktan dolayı memnuniyetini belirtti.

Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul da Türkiye´nin geleceği olan çocuklara değer verilmesi, onlara yönelik bir etkinlik planlaması sebebiyle Sivas Belediyesi, IHH ve Hayat Ağacı Derneğinin anlamlı bir program yaptığını söyledi.

Piknikte, yetim çocuklar ve ailelerine yemek ikram edildi. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği programda aileler, çocukları ile birlikte güzel bir gün geçirdi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER