Gündem

YİĞİDO 17. SIRADA

YİĞİDO 17. SIRADA

YİĞİDO 17. SIRADA
16-09-2020 00:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Süper Lig´de 2020-2021 sezonu ilk hafta perdesi kapandı.

Heyecan dolu ligde 1. haftayı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş 3 puanla tamamlamayı başardı.  Beşiktaş´a 3-1 yenilen Trabzonspor haftayı puansız kapattı. Hatayspor son şampiyon Başakşehir´i 2-0 yenerken Göztepe averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Temsilcimiz Demir Grup Sivasspor ise, sahasında Alanyaspor´u ağırladı. Maçta rakibine oranla kötü futbol sergileyen Yiğidolar, sahadan 2-0 yenilgiyle ayrıldı.

GÖZTEPE LİDER!

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş´ın 3´er puanla başladığı ligde Trabzonspor haftayı mağlubiyetle kapattı. Denizlispor´u 5-1 gibi flaş bir skorla mağlup eden Göztepe, lider konumda bulunuyor.

30 GOLLÜ HAFTA

Süper Lig´de 1. haftanın perdesi kapanırken, toplamda 30 gol atıldı. 6 ev sahibi ekibinin kazandığı haftada 4 karşılaşma da deplasman takımının galibiyeti ile tamamlandı. Fenerbahçe, Alanyaspor, Ftih Karagümrük, Göztepe, Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Hes Kablo Kayserispor, Antalyaspor, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir haftayı kazanarak kapatan takımlar oldu.

YİĞİDOLAR BEKLENENİ VERMEDİ

Demir Grup Sivasspor, kendi sahasında oynadığı ligin ilk maçında Alanyaspor´a 2-0 mağlup olarak sezona puansız başladı. Maçın genelinde rakibine üstünlük kurmakta zorlanan kırmızı-beyazlılar, yeni transferlerden de beklediği verimi alamadı. Özellikle geçen sezon takımdan ayrılan oyuncuların eksikliği hissedildi. Sivasspor´da ilk haftayı puan cetvelinde on yedinci sırada tamamladı. Kırmızı-beyazlıların yanı sıra; 10 takım daha haftayı puansız kapattı.

SİVASSPOR ERZURUM KARŞISINDA

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig´in ikinci haftasında Erzurum deplasmanına gidecek. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Demir Grup Sivasspor 20 Eylül Pazar günü saat 13.30´da Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu´nda karşılaşacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler ise yarın belli olacak.

2. HAFTA PROGRAMI

18 Eylül Cuma:

20.00 Yeni Malatyaspor-Göztepe (Yeni Malatya)

19 Eylül Cumartesi:

13.30 Gençlerbirliği-Konyaspor (Eryaman)

16.00 Denizlispor-Trabzonspor (Denizli Atatürk)

19.00 Alanyaspor-Kayserispor (Bahçeşehir Okulları)

19.00 Beşiktaş-Antalyaspor (Vodafone Park)

20 Eylül Pazar:

13.30 Erzurumspor-Demir Grup Sivasspor (Erzurum Kazım Karabekir)

16.00 Kasımpaşa-Çaykur Rizespor (Recep Tayyip Erdoğan)

19.00 Gaziantep FK-Fatih Karagümrük (Kalyon)

19.00 Başakşehir-Galatasaray (Başakşehir Fatih Terim)

21 Eylül Pazartesi:

20.00 Fenerbahçe-Atakaş Hatayspor (Ülker)


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER