Spor

YİĞİDO HIRS KÜPÜ (VİDEO)

YİĞİDO HIRS KÜPÜ (VİDEO)

YİĞİDO HIRS KÜPÜ (VİDEO)
18-11-2021 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Spor Toto Süper Lig’in 13. hafta maçında Medipol Başakşehir’e konuk olacak olan Demir Grup Sivasspor’da mücadelenin hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesislerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde dün yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Isınma hareketlerinin ardından futbola özgü dayanıklılık çalışmaları yapan Yiğidolar daha sonra yoğunluklu olarak şut ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise kırmızı-beyazlı takım yarı sahada çift kale maç yaptı.

TEMPO YÜKSEK

Futbolcuların hırslı halleri ve yüksek tempodaki performansları da dikkat çekerken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay da zaman zaman idmanı durdurarak futbolcularına taktikler verdi. Çalımbay, futbolcularına Başakşehir maçında hata yapmamalarını da istedi.

HAZIRLIKLAR SÜRECEK

Yiğidolar, bugün yapacağı antrenmanla Başakşehir maçının hazırlıklarına devam edecek. Kırmızı-beyazlı takımın bugün yapacağı antrenmanın basına ve taraftara kapalı olacağı açıklandı.

YARIN İSTANBUL’A UÇACAK

Demir Grup Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanın ardından tarifeli uçakla İstanbul’a gidecek ve kampa girerek müsabakanın gününü ve saatini bekleyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER