Spor

YİĞİDOLAR TAM GAZ

YİĞİDOLAR TAM GAZ

YİĞİDOLAR TAM GAZ
30-09-2021 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Süper Lig temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, ligin 8. Hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre dün kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesi futbolcularıyla toplantıda bir araya gelen tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, Cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Beşiktaş maçını mutlaka kazanları gerektiğini kaydeden tecrübeli hoca, “Sizlere güvencim tam. Tüm Sivaslıların bizden tek isteği galibiyet. Çok zor bir maç olacak. Beşiktaş maçından kesinlikle galip ayrılmalıyız. Maçlarda biraz daha dikkat edersek, çok iyi işler yaparız. Bu maç galibiyet alacağımıza inanıyorum. Maçta hata istemiyorum” dediği öğrenildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma koşusuyla başlayan antrenman, 3 grup halinde top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından dayanıklılık koşusu yapan kırmızı-beyazlılar, son bölümde ise 3 grup halinde yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

YOLCULUK YARIN

Kırmızı-beyazlı takım yarın yapacağı idmanın ardından Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Yiğidolar, idmanın ardından uçakla İstanbul’a gidecek. Akşamüzeri İstanbul’a ulaşacak olan Sivasspor, kamp yapacağı otele geçerek maç günü ve saatini bekleyecek.

DEV MAÇ 19.00’DA

Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, Cumartesi günü saat 19.00´da karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta oynanacak olan maçta görev alacak hakemler ise henüz belli olmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER