Gündem

YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
22-01-2022 07:00

Yüksel MENEKŞE

Şelale Düğün salonunda gerçekleştirilen ve divan Başkanlığını Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Divan Başkanı Beşir Köksal, esnafının hizmetine talip olan iki adaya da başarılar diledikten sonra esnafın sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi verdi. Esnafın pandemiden sonra kur artışı ile de mağdur olduğunu vurgulayan Sesob Başkanı Köksal, esnafın giderlerini karşılayamadığı için faizsiz kredi desteğine ihtiyacı olduğun ifade etti.

Sesob Başkanı Beşir Köksal,  KOSGEB tarafından açıklanan Mikro ve Küçük İşletmelerle yönelik olarak açıklanan destek programından esnafın faydalanmasını tavsiye etti. Köksal, genel kurulda oda başkanlığı için aday olan Ahmet Yıldız ve Ömer Faruk Gökçek’e başarılar diledi.

Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, faaliyet raporları okunduktan sonra ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yıldız, seçildiği günden itibaren menfaat gözetmeksizin üyelere hizmet ettiğini ifade ederek, bu güne kadar destek olan üyelere ve her zaman esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenen Sesob Başkanı Beşir Köksal’a teşekkür etti.

Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Ömer Faruk Gökçek ise seçilmesi halinde yapacağı hizmetler hakkında bilgi vererek üyelerden destek istedi.

İki liste ile gidilen genel kurulda Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf Odasının mevcut başkanı Ahmet Yıldız,187 oy alarak güven tazelerken, diğer aday Ömer Faruk Gökçek ise 167 oy aldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER