Gündem

?YOK EDENE KADAR DEVAM?

?YOK EDENE KADAR DEVAM?

?YOK EDENE KADAR DEVAM?
13-04-2017 07:59

?ÇOĞUNLUĞU TERÖRLE 29 YIL?

Emniyet Müdürü Aksoy, 29 yıllık meslek hayatının büyük bölümünün doğuda terörle mücadeleyle geçtiğini belirterek ?Sivas polisini destekliyor, sürekli geziyorum, görüşmeye çalışıyorum. Vatandaşın canı, malı, namusu bize emanettir. Huzurlu, güvenli ve tüm renklerin birbirine saygı duyduğu bir Sivas için çalışıyoruz? dedi.

GÜNDE 750 ARAÇ, 2 BİN 500 KONTROL

Terörle mücadeleye büyük ağırlık verdiklerini, bunun yanı sıra asayiş, trafik ve narkotik çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade eden Aksoy, Sivas´ta 2 bin 664 polisin görev yaptığını, şehrin 3 ayrı girişinde günde yaklaşık 750 araçla 2 bin 500 kişinin kontrol edildiğini, paydaşlarıyla sürekli temas halinde olduklarını belirterek ?Herkesten şüpheli araç, paket ve kişileri gördüklerinde bildirmelerini istiyoruz? dedi.

HAYDAR ALDIKAÇTI

172.Kuruluş Yıldönümünü kutlayan polisin 1 numaralı ismi, Emniyet Müdürü Turan Aksoy, FETÖ başta olmak üzere terörle mücadeleye ciddi bir ağırlık verdiklerini, azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek ?Tümünü yok edene kadar devam? dedi.

Sivas´ta 5.5 ay önce göreve başladığını, kendisinin Gümüşhaneli olduğunu, Sivas´ta görev yapmaktan onur ve gurur duyduğunu belirten Emniyet Müdürü Aksoy, çok yoğun bir dönemden geçtiklerini, bunun ülke sınırları ile sınırlı olmadığını, referandumla birlikte cephenin genişlediğini ifade ederek ?Herkes artık dostunu düşmanını biliyor, vatandaşımızın da bunu idrak etmesi çok anlamlı? dedi.

637 KİŞİ TUTUKLANDI

Yazı İşleri heyetimizin dün makamında 172.yılını kutladığı Emniyet Müdürü Aksoy,  29 yıllık meslek hayatının büyük bölümünü doğuda terörle mücadelede geçirdiğini vurgulayarak, Sivas´ta son 5.5 aylık sürede özellikle FETÖ´yle ilgili yoğun bir çalışma yaptıklarını, 213 polis, 40 TSK ve 62 yargı mensubunun da aralarında olduğu toplam 637 kişinin tutuklandığını belirtti. Aksoy ?Yok edene kadar mücadeleye devam edeceğiz.?dedi.

?İŞGAL HAREKETİDİR?

FETÖ´yle birlikte diğer terör örgütlerinin de mücadele kapsamında olduğunu hatırlatan Aksoy, Sivas´ta son 5 ayda DHKP-C´ye mensup 30 örgüt üyesinin de yakalanarak tutuklandığını bildirdi. ?15 Temmuz bir darbe girişimi değil, ülkeyi işgal hareketidir? diyen Emniyet Müdürü Turan Aksoy, terörle mücadeleyle birlikte, trafik, narkotik ve asayiş çalışmalarına da önem verdiklerini, şehrin 3 giriş-çıkış noktasında günde ortalama 750 araçla 2 bin 500 kişinin kontrolden geçirildiğini, uyuşturucuyla ilgili 199 kişinin tutuklandığını ifade etti.

WhatsApp HATTI                           

Sivas halkının polisi desteklediğini, sürekli gezdiğini, paydaşları olan muhtarlar, taksiciler, esnaflar, servisçiler,  temizlik ve diğer bazı görevlilerle irtibat halinde olduklarını da söyleyen Aksoy, ?Herkesten şüpheli araç, paket ve kişileri gördüklerinde bize bildirmelerini istiyoruz. Bunun için 0 505 318 58 58 numaralı WhatsAppp ihbar hattı kurduk? dedi.

GÜVENLİK-DEMOKRASİ

?Herkesin canı, malı ve namusu bize emanettir? diyen Emniyet Müdürü Aksoy, güvenlik olmadan demokrasi olamayacağı düşüncesi taşıdıklarını, bunun içinde Sivas´ta toplam 2 bin 664 polisle canla-başla çalıştıklarını ifade ederek ?Daha huzurlu ve güvenli bir Sivas hedefliyoruz, tüm renklerin birbirine saygı duyduğu bir Sivas için çalışıyoruz? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER