Spor

ZAR-ZOR 2-1 KÜÇÜK AVANTAJ

ZAR-ZOR 2-1 KÜÇÜK AVANTAJ

ZAR-ZOR  2-1  KÜÇÜK AVANTAJ
30-11-2017 08:00

 

SPOR

                Daha önceleri Kupa´da yarı finale kadar yükselmeyi başaran Sivasspor, dün Bucaspor ile yaptığı 5.tur ilk maçından 89.dakikada kazandığı penaltı ile küçük bir avantaj elde ederek ayrıldı.

                4 Eylül stadında dün boş tribünlere ilk yarısı zaman zaman görülen yağmur altında oynanan maça, yedeklerinin de yer aldığı karma bir kadroyla çıkan Sivasspor, İzmir temsilcisi karşısında oldukça zorlandı. Geçen haftaki Trabzon maçının yorgunluğunu üzerinden atamamış ve kondüsyonu da dibe vurmuş görüntüsü veren Yiğidolar´ın ilk golü ikinci yarıda Bucaspor´lu Abdullah´tan geldi. Ceza sahasında oluşan karambolde Ergin Keleş´in ayaklarının adeta tutulduğu pozisyonda kalecinin uzaklaştırmak istediği top Abdullah´ın göğsüne çarparak ağlara gitti.1-0

                İkinci yarının büyük bölümünde de zorlanan ve rakibinin tehlikeli ataklarını zar-zor önleyebilen Sivasspor, 77.dakikada Bucaspor´un 20 yaşındaki genç oyuncusu Saruhan´ı tutamadı. Cem´in engellemesinden sıyrılan genç oyuncu ceza sahasından topu Sivasspor ağlarına takınca, skor 1-1 oldu.

                Bu dakikadan sonra da rakibinin üstün oyununa engel olamayan Sivasspor, 89.dakikada kazandığı penaltıyı Muhammed Demir´le gole çevirince maçı tek farklı galibiyet ve tek gol avantajı kazanarak noktaladı.

                Ziraat Türkiye Kupası´nda ilk 16´ya kalan ekibi belirleyecek Buca-Sivasspor maçı 12 Aralık günü İzmir´de oynanacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER