Gündem

Zara’da Bal ve Kültür Festivali

Zara Bal ve Kültür Festivali’nin bu yıl 21’ncisi düzenlendi. İl protokolünün de katıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Zara’da Bal ve Kültür Festivali
28-08-2023 10:26
SİVAS

Neslihan KOÇ

Zara’da Bal ve Kültür Festivali düzenlendi. Festivale Vali Yılmaz Şimşek, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti Grup Başkanı Sivas Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede Vali Yılmaz Şimşek, “Balın başkenti Zara’ya sıla-i rahim için gelen tüm hemşerilerimiz ve ilçemizin kadirşinas halkıyla bu güzel akşamda buluşmak mutluluk verici. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

Sivas’ın her ilçesinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise yöresel değerlerin muhafaza edilerek gelecek kuşaklara aktarılması adına yapılan kültür şenliklerinin önem taşıdığını belirterek birlik ve beraberliğe de katkı sağladığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Halk Müziği Sanatçısı Kubilay Dökmetaş türküler seslendirdi. Festivale Zaralılar da yoğun ilgi gösterdi.

sivas son dakika sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER