Sağlık

ZEYNEP NİNE AKÜLLÜ ARABA İSTİYOR

ZEYNEP NİNE AKÜLLÜ ARABA İSTİYOR

ZEYNEP NİNE AKÜLLÜ ARABA İSTİYOR
17-06-2019 07:47

Yenimahalle´de akrabası ile birlikte yaşayan ve vücudunda engeli bulunan Zeynep Keskin (76) hayırseverlerden yardım bekliyor.  Zeynep nine yaşadığı evden dışarı çıkmak için aküllü araba istiyor.

Yenimahalle´de iki odalı bir evde yaşayan Saadet Gülez (60) yaklaşık 14 yılı önce ailesi tarafından terk edilen Zeynep Keskin´e sahip çıkarak evine aldı. Engelli nedeniyle yürümekte güçlük çeken Zeynep ninenin bakımını üstlenen Gülez zamanının çoğunu onunla geçiriyor. Zeynep ninenin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Gülez, annesi gibi gördüğü Zeynep nine için yetkilerden yardım bekliyor. Hiç evlenmeyen ve çocuğu bulunmayan Zeynep nine ise yaşadığı evden dışarı çıkması için aküllü araba istiyor.

YARDIM BEKLİYORLAR

14 yıldır Zeynep ninenin bakımını üstlendiğini söyleyen Saadet Gülez,?Yemeğini yediriyorum. Altının üstünün bakımını yapıyorum. Kardeşleri ortada bıraktı. Allah rızası için kalbimi açtım annem gibi bakıyorum. Onun duasını alıyorum. Engelli tuvalete gidemiyor. Her şeyini ben yapıyorum. Ben götürüyorum. Benim de rahatsızlıklarım var. Yemek istiyor, aküllü araba istiyor alamıyoruz.  Ben onun için aküllü araba istiyorum dostlardan yardım bekliyorum. Allah rızası için bize yardım etsinler. Bizim durumumuz iyi değil bir elbise dolabım bile yok.? dedi.

Zeynek nine ise tek istediğinin bir aküllü araba olduğunu anlatarak yardım beklediğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER