Spor

Ziya Erdal Sportif Direktör Mü Oluyor?

18 yıldır formasını giydiği ve aktif futbolu sonlandırması beklenen Sivassporlu Ziya Erdal’ın yeni sezonda kırmızı-beyazlı kulüpte sportif direktör olması bekleniyor.

Ziya Erdal Sportif Direktör Mü Oluyor?
27-06-2024 10:51
SİVAS

HAKAN KALELİ

Yeni sezonda Sivasspor çatısı altında olmak isteyen ve 18 yıldır formasını giydiği takımında aktif futbolu sonlandırması beklenen Ziya Erdal’ın geleceği merak konusu oldu.

Sivas spor camiası da, Sivasspor ile bütünleşmiş Ziya Erdal’ın yeni sezonda sportif direktör olmasını istedi. Ziya’nın futbolcularla yönetim arasında köprü görevi yapmasını isteyen spor camiası bu görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyor.

“SİVASSPOR’UN BENDEKİ YERİ FARKLI”

Geçtiğimiz günlerde Sivasspor ile ilgili bir açıklama yapan Ziya Erdal ise, “2005 yılında Sivasspor'un kapısından girdim. Hiç bir zaman bu kulüpten ve Sivas’tan ayrılmak istemedim. Sivasspor benim yuvam. Başka takım düşünemem. Sivasspor’da her zaman göreve hazırım. Birçok hoca ile çalıştım. Hepsinden de bir şeyler aldım. Sivasspor’un bendeki yeri çok farklı. Taraftarımızı da çok seviyorum” şeklinde konuştu.

TARAFTARLAR’DAN ZİYA’YA ÖVGÜ!

Sivassporlu taraftarlar ise Ziya Erdal’ın takımda kalmasını ve teknik heyete dahil olmasını istiyor. Taraftarlar sosyal medya üzerinden, “Ziya Erdal, her şey için şimdiden sağ olasın. Sivasspor için ne yapmadın ki. Çok yerinde bir tercih olur, faydalı olacağını tahmin ediyorum. 10 yaşından beri futbolun içinde olan birisi için çok da zor olmamalı. Her zaman Sivasspor’un iyiliğini düşünen, hayatı Sivasspor olmuş memleketine aşık, her zaman Sivasspor’un iyi yerlere gelmesini isteyen birisidir Ziya Erdal. İnşallah başarılı olur. Sivasspor’umuza her zaman katkısı olmuştur. Senden başka da yıllardır, alt yapıdan yetişip, A takıma yükseleni göremedik. Çok emeğin var kaptan teşekkürler. Zaten doğma büyüme Sivaslısın. Sivas’tan başka şehirde yaşamamışsın bence gerçek Yiğido sensin. Ziya Erdal hiç bir zaman 3’e, 5’e bakmadan mukaveleye imza atan tek adamsın” şeklinde yorum yaptılar.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER