USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DÜNYA UYUYORKEN! SEN SUSMA!

29-05-2024

    Bugün, umut dolu kalemimden kan akacak bu sayfalara, masum insanların kanı. Sessizliğin çığlığıyla uyandığımız sabahlar yaşıyoruz, Bizler rahat yataklarımızda günlük sorunların verdiği kaygı kadar stres, minicik bir stres ile uyuyorken, bazılarımız haykırışları yüreğinde hissediyorken, bazılarımızın kulaklarında yankılanıyor; bazılarımız ise kulaklarını gözlerini kapatıyor. 
    Dünya için, çocuklar için umutlu satırlar yazmayı ne çok isterdim. Ne çok isterdim huzuru barışı konuşayım. Konumuz politik davalardan çok uzakta, insanlar bir hiç uğruna katlediliyor. Elimden hiçbir şey gelmez demek yerine kalemime sarılıyorum. 
    Siz de sarılın bir şeylere, eylemlere, sosyal medyaya, çünkü bir kişinin kalbi, yeterince gür çıkarsa, bütün dünyanın sesi olabilir. Zalime karşı dimdik duyduğunuzu gösterin lütfen, gökyüzünden kalbimize bombalar yağıyorken susmamalıyız. Susmayalım ki, masumlar yalnız kalmasın. Bir yerlerde haklı davalarına sahip çıkan birileri olduğu kalplerine bildirilsin. En azından huzurla ayrılsınlar bu dünyadan.
    #refahonfire
    Gazze’de hayatlarını kaybeden insanları saygıyla anıyorum.  
    Ruhlarına Fatiha... 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?