USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SIVASSPOR EVİNDE ÜÇLEDİ

20-10-2024

Yiğidolar evinde Rıza çalımbayın takımı  hataysporu.  agırladıSüper Li̇g'de dalgalı bi̇r  performans gösteren   Si̇vasspor galıbiyet  almak zorundaydı ve , bu sezon gali̇bi̇yet alamayan   konuk ekıp Hatay sporda aynı  amaçla sahaya   çıktılar  ,

Yiğidolar zar zorda olsa yürekleri ağza  getiren bu müsabakayı kazanarak rahat bir nefes aldı  diyebilirım.

Sıvasspor sahaya bu hafta  Nikolic,ile çıktı  Murat, Sonko, Kamara, Uğur, Moutousammy, Charisis, Pritchard,  Koita, Garry Rodrigues ve Manaj takımın diğer oyuncularıydı 

Hatayspor kötü bir ekip degil sadece şanssızdı inanın bana sıvassan  rahatca üç puanı alıp giderlerdi  , Calvo,   Rui Pedro, Lamine Diack, Bamgboye, Rivas  ve  Aboubakar gibi kaliteli oyuncuları  var.

Son üç haftada gali̇p gelemeyen   Si̇vasspor, Göztepe  deplasmanında son anlarda yedi̇ği̇ golle sahadan puansız ayrılmıştı.  Golcü oyuncu Rey Manaj'ın oynamadığı bu üç maçta özelli̇kle hücumda zorlanan Bülent Uygun'un öğrenci̇leri̇  bu hafta hem ray manayı hemde 3 puanı kazandılar .

Sivas  4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakayı  Mehmet Türkmen yönetti söyleyecek bir şey. bulamıyorum hata .

Maçın gollerini Sivasspordan  iki tanesı ray manaydan ve biride samba camaradan geldi Hataysporun gollerinide rıboberto ve calvo attı.

Sivasspor  tam devre biterken öne  geçti. Turgunboev'in sol taraftan kullandığı köşe atışında ceza. sahasında topa iyi  yükselen Manaj'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti.  

Tam devre bitti derken  Hatayspor beraberliği sağladı. Pedro'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Rivas, meşinf fc.  yuvarlağa sert vurdu. Top, kaleci Nikolic'in sağından ağlarla buluştu ve oyuna denge geldi.

İkinci yarı kıran kırana geçtı Hatayspor'    devrenın başlarında calvo  ile   öne geçtı Yiğidolar mağlup duruma düşünce baskıyı artırdı ve bir penaltı kazandı manay gole çevirince oyuna tekrar denge geldı  ama son sözü maçın son çeyreginde samba camara söyledi muhteşem bir golle Sıvasspora üç puanı getiren maçın sonunu bağladı.

Yiğidolar candan ve yürekten kutlarım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?