USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİDOLARIN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ

25-10-2024

Yiğidolat  Süper Lig'in 10. haftasında Adanada Fatıh terim stadyumunda Adana Demirspor,u  evinde gol yağmuruna tuttu.

Karşılaşmaya iki takım da hızlı başlarken ilk gol     Yusuf Barası'dan geldi ve Adana Demirspor   öne geçti. Golden hemen  sonra da Semih Güler farkı ikiye çıkardı  Sivasspor ise cevabı   Koita ile verdi   Garry Rodrigues,  maça dengeyi getirdi.   sonra show başladı Sivasspor golcüsü Rey Manaj Yiğidoları öne geçirdi   son sözüde  Radakovic,söyledi  konuk ekibin adanadan tam dört golle döndü.

Maç  iki takımda öyle hızlı başladıki adana  Adana Demirspor gole çok yaklaştı hemen ardından Sivasspor da Rey Manaj ile gole çok  yaklaştı bu gol olsaydı Sıvas çok farklı galıbiyetle dönerdi .

Atamayana atarlar hesabi  Adana Demirspor öne geçti. Sol kanattan kullanılan köşe atışında ceza sahası içinde Manev'in ceza sahasına kafayla gönderdiği topla buluşan Yusuf Barası'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Adana öne geçti  .Sıvas şoku yaşarken hemen ardından Adana Demirspor farkı iki'ye çıkardı. Abdulsamet Burak'ın pasında ceza sahasında topu önünde bulan Semih Güler, meşin yuvarlağı ağlarla gönderdi yiğido tam yıkıldı derken   Sivasspor golü buldu. Moutoussamy'nin sağ kanattan ortasında Koita, muhteşem bir kafa vuruşuyla farkı bir'e indirdi.

İkinci yarı Yiğidolar çok hızlı başladı ama Adana tekrar  Breyton Fougeu ile farkı ikiye çıkarsaydı bu maç böyle bitmezdı ama adana bu  net pozisyondan yararlanamadı

Sivassspor  bu pozısyonun peşinden beraberliği yakaladı. Koita'nın sağ kanatta ceza sahası içine yerden ortasında penaltı noktası civarında Rodrigues'in yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu oyuna denge Yiğidolarada can geldı

Baskılara devam eden  Sivasspor öne geçti. Murat Paluli'nin sağ kanattan yerden ortasında Manaj, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi kırmızı beyazlılar hayata döndü . bu maç böyle bitermi derken son dakikalarda Sivasspor dört'üncü golü buldu. Balde'nin kullandığı köşe atışında ceza alanında iyi yükselen Radakovic'in kava vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve Yiğidolar Adanada gol oldu yağdı ve üç puanla Sivasa döndü takımı yönetimi ve taraftarı kutlarım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?