USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİDO ADANA STADINA DEMİR ATTI

26-10-2024

Ligin en altına demir atmış Adana Demir Spor maça istekli başladı. Yiğido topu ancak uzaktan seyredebildi ve 13. dakikada golü yedi. Peşinden 16. dakikada 2. golü de buldular. İlk dakikalarda gol yeme hastalığımız Adana Demir Spor karşısında da devam etti. 36. dakikada mutlak golü önleyen Nicoliç bizi oyunda tuttu. Üçüncü hatta dördüncü golü bile bulabilirlerdi. 38. dakikada Koita nın kafa golü ile umutlandık. İlk Yarı bu skorla kapandı. İkinci yarıda bambaşka bir Sivasspor izledik. Baskı yapan golü isteyen tekrar tekrar deneyen bir takım vardı karşımızda. İlk devredeki ruhsuz takım gitmiş yerine özlenen bir Sivasspor gelmişti.

61 de Rodriges, 66 da Rey Manaj, 89 da Radakoviç in golleri ile 2.0  geriye düştüğümüz maçı lehimize çevirdik. Az daha düşük bütceli, kadro darlığı çeken Adana Demir Spor'u küçümseyerek maça başlamanın cezasını çekcektik.

Elbette deplasmanda kazanmak çok önemli ama daha da önemlisi takım ruhuyla hareket edebilmek. Oyuncular bunu yapabildi de Bülent Uygun sınıfta kaldı. Tarafına yapılan eleştirilerin dozunun arttığı bu ortamda küfürlü konuşulduğunu söyleyerek taraftarı tehdit etmesi, hem de bunu maç sonu röportajında söylemesi bardağı taşıran damla oldu gibi. Zaten 12 adamla aran yok bu tehditkar açıklamalar yakışmadı.  Elbette kimsenin küfür etmeye hakkı yoktur ama böyle bir münferit olay varsa da kötü söz sahibine yakışır de, bak işine. Ama sen de artık buraya kadar, artık ayrılmalıyım buradan diyorsan, böyle davranmaya devam et. Zaten kendini üstün görme tavrın Yiğido ile arana mesefe koydu, bunun sonu aytılıktır. Lakin kırmadan kırılmadan olsun her şey.

Görevdir bu birgün sona erecek, herşey güzellikle olsun. Son iki galibiyetle rampayı aşıp düze çıkmışken ayağına sıkma. Taraftar her zaman başarı ister. Sporun doğasında var bu. Buna da sen saygıyla bakmalı, anlayışlı olmalısın. Bazı şeyleri de duymamaya çalış. Kusur ararsan herkeste var. 

Sütten çıkmış ak kaşık değil kimse.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?