USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KAYSERİDE ŞENLİK VAR

18-08-2024

Öncelikle Bülent Uygun hocamızın biricik kızının rahatsızlığı sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyor yavrumuza acil şifalar diliyorum. Kızının rahasızlığına rağmen takımı iyi hazırlayan Bülent Uygun hocamızada teşekkürler ediyorum.

Deplasmanda üç puan yiğidoya şenlik oldu. Maçın başlamasıyla birşikte Kayseri önünde daha arzulu,  üç puanı daha çok isteyen, kaybedilen topları dakika dolmadan geri kazanan yiğidoların oyunu zevk verdi.

Kayseri Spor ise bu baskı karşısında kontralar aradı. 14. Dakikada da yine bir kotratakta golüde buldu. Geriye düşen yiğidolar oyun disiplininden kopmadan maça devam edince  üç dakika sonra 17. DakikadaRadakoviçle beraberli sağladı. Gol öncesinde Harisisin güzel oyununu attığı nefis şutla süsledi. Direkten dönen topu soğukkanlı bir şekilde ayak içiyle ağlarla buluşturdu.

İkinci yarıyada yine istekli başlayan Sivasspor  korner atışından gelen ortaya iyi yükselen Radakokoviç  kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Kayseri temsilcisi üstünlüğü ele geçirmeye çalışsada Bülent Uygun zamanda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle buna müsade etmedi. Özellikle 10 kişi kaldığımız 75. Dakikadan itibaren oyunu forse eden hamleleri yerini buldu.

Elbette deplasman galibiyeti çok önemli ama bundanda önemlisi. Dirençli oyun, yardımlaşma ve inanarak oynama.

Teşekkürler Yiğido.

HAKEMİN KARNESİ

 

Üçüncü dakikada Rey Manajın ceza alanında düşürülmesine devam kararı doğruydu. Öyle penaltı olmaz.

45. Dakikada Faviin ayağına basan Burabiana sarı kartı es geçti.

Yine Burabianın Manajı oynatmama adına yaptığı seri faulleri kartsız geçmesi hata idi.

75. Dakikada sarı kartı bulunan Uğur Çifçinin omuzuyla yaptığı faule ikinci sarı kartı ağır oldu. Kurallarda tavsiye edilirki, ikinci sarı kartı göstermekte daha dikkatli olun. Bu kadar kolay olmamalı kırmızı kart.

Bununla bereber faul ve fena hareketlerde çaldığın düdüklerde eşit değildi. Sonuç galibiyet olunca bu hatalar göze batmadı ama benim gözümden kaçmadığı gibi gözlemcininde  kaçmamıştır.

Ve adil olma sözü veren  TFF ninde

Kendini geliştir yazık etme emeklerine.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?