USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİGİDOLAR DA AVRUPA SEVDASI BİTTİ

13-05-2024

Yıgıdolar evinde Avrupa İcin mücadele eden İstanbul boz kuşları  Basahsehırı konuk etti  üç puan konuk ekip icin çok onemliydi ve bununda basardı  Sivasspor'la  Başakşehir,  Süper Lig 36. hafta mücadalesinde kozlarını paylaştı kıran kırana bir  maç oldu dıyebılırim. 

Son lig mücadelesinde Galatasaray'a 6-1 mağlup olan  Sivasspor, bu haftada evınde  yenilmekten kurtulamadı son beş Süper Lig maçını kazanamayan Bülent Uygun'un ekibi, hem rakibi karşısındaki kötü gidişatı durdurmak hem de Galatasaray karşısında aldığı farklı yenilgiyi unutturmak için sahaya çıktı ama bu kezde basaramadı.

Kırmızı beyazlı ekibin, kulüp tarihinde üst üste altı iç saha karşılaşmasında mağlup edemediği tek rakibi basaksehırdır hep YIGIDOYA ters gelir.

Süper Lig'in ikinci devresinde çıkışa geçerek, 58 puana ulaşan ve 4. sıraya yükselen  Başakşehir ise Sivas deplasmanında sergilediği başarılı performansı ile avrupayı garantiledi gibi.

Boz Baykuşlar'ı çalıştıran Çağdaş Atan, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Avrupa arenasına cıkacak. 

Bahattin Şimşek'in düdük çaldıgı musabakada bana göre normal bir musabakada yönetti dıyebilirim.

Macı ilginç anı  hakem Bahattin Şimşek,  Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a kırmızı kart gösterdi. İlk yarının bitiş düdüğü sonrası hakem Bahattin Şimşek ile tartışan  Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da kırmızı kart gördü.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı  Başakşehir tek farkla  kazandı.

Maçta golu atan konuk ekip den  Dubois'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Duarte topu arka direğe aşırdı. Davidson önünde kalan topu ağlara gönderdi.

Bundan baskada gol olmadı boyle bitti

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?