USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YIGIDOLAR DEPLASMANDA  GALİP

18-08-2024
Sıvasspor  Süper Lig'in 2. haftasındaki ezeli rakıbı ve değerli komsusu Kayserispor a konuk oldu çok çekişmelı gecen son dakikaları biraz sertleşen müsabakada yiğidolar evine üç puanla dönetek üç puanla tanıştılar Sivasspor ile karşı karşıya geldi gelen kayseri spor  RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadelede  Sivasspor 2-1 kazanmayı başardi.
Hakemler Turgut Doman, İbrahim Bozbey ve Mehmet Akıncık idi güzel maç yönettiler. 
Sivasspor sahaya  bu hafta Ali Şaşal Vural ile çıktı Murat Paluli, Sonko, Radakovic, Emirhan Başyiğit yerıne son dakıkalarda  Camara, Uğur Çiftçi, Emrah Başsan yerine sonra Poungouras , Charis. Turgunboev, Pritchard  ve  Manaj muhteşem oyunlarıyla tam görev yaptılar . 
sıvasspora galibiyeti getiren golleri  ikisinide muhteşem oynayan yeni golcumuz ve ve yeni transferımız  Uros Radakovic kaydetti. Kayserispor'un tek golu de  Miguel Cardoso'dan geldi.
 Sivasspor'da Uğur Çiftçi son çeyrekde   gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışında kalması  müsabakanın son dakıkalarında yiğidoları  zor anlar yaşatsada galıp gelmeyı becerdiler.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un kızı Almina Uygun, şeker komasına girerek Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde özel bir hastanede yoğun bakıma alındıgını öğrendık  hocamıza geçmiş olsun  kızınada şifalar  diliyorum. 
Bu sonuçla  Sivasspor puanını  dört  
Ligin bir sonraki haftasında Sivasspor sahasında  Eyüpspor ile karşılaşacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?