USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİDOLAR İLK YENİLGİYİ  ALDİ

25-08-2024
Sivasspor Süper Lig'in 3.haftasında evinde , Eyüpspor'u konuk etti. Bülent Uygun’un çalıştırdığı Sivasspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan'ın öğrencilerini son derece güzel ağırladı.
Gecen hafta kayserıden mutlu dönen Yiğidolar evinde üç puan almak istiyordu konuk ekipde en azından bir puan alarak evine dönmek arzusundaydı böylesine zorlu bir maç oldu.
Daha iyi oynayan konuk ekıp daha farklı galıpde gelebilirdi oyun beraberede bitebilirdi ama kontrolu elınde tutan Eyüp spor üç puanı alan taraf oldu .
Sıvasspor  sahaya kalede Nikolic, Murat Paluli, Radakovic, Sonko, Camara, Bieganski, Charisis, Turgunboev, Pritchard, Emrah Başsan ve  Manaj la çıktı sahaya .
Eyüpspor sonderece kaliteli kadroya sahip ve bu sezon ligde  de çok can yakacak gibi kalede  Berke Özer,var    Robin Yalçın, Claro, Umut Meraş, Midtsjö, Emre Akbaba, Caner Erkin, Ahmed Kutucu, Thiam ve  Bruno gibi bireyselde güçlü oyunculara sahıp bir ekip .
Sivasspor-Eyüpspor arasında oynanan  mücadelede,    4Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Zorbay Küçük  gibi kalıtelı bir hakem yönetti gayet normal bir maç yönetti diyemem  görmediği birkaç pozısyon vardı ..
Arda Turan'ın öğrencileri, Bülent Uygun öndeliğindeki   Sivasspor'u   Ahmed Kutucu'nun muhteşem golüyle   mağlup etmeyi başardı.
Sivasspor aslında  iyi başladı maçın başında ilk atakda   , Emrah Başsan'ın pası ile ceza sahası dışında topla buluşan Rey Manaj'ın vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
Hemen karsılıgında sol kanattan gelişen Eyüpspor atağında, Ahmed Kutucu'nun pası ile ceza sahasında topla buluşan Emre Akbaba'nın yerden şutunda, Sivasspor kalecisi Nikolic topu çeldi.
Oyuna ağırlığını koyan Eyüpspor öne geçti. Sivasspor ceza sahası dışında toplu buluşan Ahmed Kutucu'nun sert şutunda, meşin yuvarlak Sıvassporun ağlara gitti.
İkinci yarı hemen golu buldu  Sivasspor'un Uros Radakovic ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
Eyüpspor'da farkı artırabilirdı ama Yiğdolar sanslıydı  Mame Thiam'ın vuruşunda top direkten döndü.
Son dakıkalarda  Eyüpspor, Halil Akbunar ile mutlak gol pozisyonundan  daha yararlanamadı ve müsabakada böyle sonuçlandı .
Yiğidolar evınde iknci maç da da galıbiyetle tanışamadı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?