USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİDO SAHASINDA YENİLDİ

26-08-2024

Eyüp sporu evinde ağırlayan Yiğidolar oynadığı kötü oyunla üç puanı rakibine hediye etti.

Elbette bu skorda hakem Zorbay Küçük'ün kötü yönetimi etkiliydi ama Ne Bülent Uygun nede oyuncular skoru değiştirecek hamleler yapamadılar. Özellikle geçen hafta Kayseri deplasmanından alınan üç puanın ardından Sivasta beklentiler yükselmişti.

Dengeli başlayan maçta ilk tehlikeli atak ve ilk şut 5. Dakikada Yiğidonun Rey Manaj'ından geldi. Aynı dakika içerisinde Emre Akbaba ceza alanımıza girip köşeye gönderdiği topu Nikoliç iyi uzanarak gol olmasını engelledi fakat 9. Dakikada Ahmet Kutucunun 30 metreden attığı şutta çaresiz kaldı. Top iyi yere gitti ama Nikolic uzaktan vurulan bu şutu çıkarmalıydı. Bu vuruşu beklemmediği için reaksiyonu da geç oldu.

Geriye düştüğümüz maçta ektra birşeyler yapmamız lazımdı ama olmadı. Özellikle Emrah Başsanın top kayıpları bizi zora sokarken ilerde Rey Manaj 'ın yalnız kalması sahaya olumsuz yansıdı.

Bülent Uygun'dan bu olumsuzlukları değiştirecek hamle gecikince Eyüp spor kontrolü elinde tuttu. Zira Bülent Uygun ilk oyuncu değişikliği 70. Dakikada yaptı.

Uzaktan şişirme paslarla gol bulma çabalarımızda işe yaramadı. Bu oyunla daha farklı mağlupta olabilirdik.

Herşeye rağmen Yiğidomuzun yanındayız.  Elbette bu tür kazalar olacak. Bizlerde iyi niyetle eleştirimizi yapacağız. Yensende, Yenilsende Seninleyiz YİĞİDO.

Çünkü Sivaslıyız.

Çünkü Başka Sivas Yok.

 

HAKEMİN KARNESİ.

 

Zorbay Küçük bu yönetim sana yakışmadı. Senin yaptığın takdir hakkını kullanmak değil,  düpe düz hak yemek.

13. Dakikada Cjarisis e arkadan yapılan müdahelede faul bilea çalmadın.

14. Dakikada Ahmet Kutucunun Murata yaptığı faul ve sarı kart doğru.

20. Dakikada Emrahın ceza alabında ayağına basan Robin Yalçının bu hareketini nasıl görmezsin. Bu penaltıyı nasıl vermezsin. Vardan yardım bile beklemene bile gerek yokken nasıl es geçersin.

57. Dakikada Pirchartın ayağına basılmasında da faul doğru. Cart eksik.

68. Dakikada Rey Manaj hızlı atak başlangıcında yapılan faulü çaldın ama sarı kartı vermedin.

70. Dakikada Camara Halilin ayağına bastı faulde doğru sarı cartta ama...

71. Şu kart gösterme şeklini bi izlesene. Yaptığın hatalarını bastırmak için, verdiğin kararın doğruluğunu pekiştirme ihtiyacı hissedercesine Camaranın suratına vururcasına. Bu hareketin yaptığın her şeyin farkında olduğunu kanıtlıyor.

Temiz futbol beklentisinde olan kamuoyu da TFF de her şeyi kayda alıyordur. Birgün önüne koyarlar.

Haberin olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?