USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KARTALI DURDURAMADIK

02-09-2024
Sivasspor Süper Lig'in 4. haftasında  istanbulda dolmabahcede Tüpraş  stadyumunda Beşiktaş,ın konuğu oldu ve Kartala yenılmekten kurtulamadı   :
musabakayı Direnç Tonusluoğlu, Bahtiyar Birincive Emir Eray Eyisoy yönettı pek sorun göremedim iyi maç yönettiler .
Yiğidolar sahaya bu hafta kalede Ali Şaşal Vural,ile çıktı  Uğur Çiftçi, Camara, Radakovic , Sundberg, Murat Paluli, Turgunboev daha sonra  Balde , Charisis, Bieganski sonra  Moutoussamy , Pritchard son dakikalarda  Emrah Başsan oyuna girdi ve  Manaj bügün görev alan oyunculardı .
Beşiktaş için bir şey diyemem harıka bir ekıp iyi kadrosu var kollektıf futbol oynuyor iyi oyunculara sahıp
Kartalın golleri  penaltıdan Immobile  ve  Fernandes den geldi.
Maça etkili başlayan muhteşem taraftar önünde elbette siyah beyazlılar dı Sivassporun muthis defansını kırmak için çok ugraştı   ev sahibi ekip, rakip savunmayı geçmekte zorlandı. Beşiktaş'ta maçın kilidini açan isim ise Ciro Immobile oldu   Beşiktaş penaltı kazandı. Masuaku'nun soldan ortasında topun Radakovic'in eline temas etmesinin ardından VAR incelemesi yapan hakem penaltı noktasını gösterdi.   topun başına geçen Immobile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Rafa Silva'nın ceza sahası dışı sol önünde düşürülmesinin ardından kazanılan serbest vuruşta meşin yuvarlağın başına geçen Masuaku'nun vuruşunda top direkten döndü ilk yarı başka atak göremedim.
İkinci yarıda da oyun hakimiyetini kaybetmeyen siyah beyazlılar oldu ama sıvassporda hiç pozısyon vermedi diyebilirim  Yiğidolar defans ağırlıklı bir oyun oynadı bu yüzden tek tük   ataklar yaptı ,
Kartalda  Semih Kılıçsoy'un altıpasa doğru çıkardığı pasta Mustafa Hekimoğlu, topa dokundu. Kaleci Ali Şaşal Vural, meşin yuvarlağı kornere çeldi
Yine Svensson, sağ kanattan penaltı noktası civarına doğru orta açtı. Mustafa Hekimoğlu'nun vuruşunda kaleci Ali Şaşal Vural, meşin yuvarlağı kontrol etti.
Maç böyle biter derken   Beşiktaş, farkı iki 'ye çıkardı. Atılan uzun pasta bir defans hatasından   Gedson Fernandes, meşin yuvarlağı önünde buldu. Portekizli oyuncu, kaleci Ali Şaşal'ın açılmasıyla ceza sahası içi sağ çaprazından aşırtma vuruş yaptı ve fileleri havalandırdı musabakada böyle bitti kutlarım .
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?