USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MİLLİ TAKIM PUANLA DÖNDÜ

07-09-2024

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında  deplasmanda Gallerle golsüz berabere kalarak bir puanla Türkiyeye döndü.

Bu skorla beraber her iki takım da birer puana razı oldu.

Türkiye sahaya kalede Mert Günok, Zeki Çelik sondakikada yerine  Emirhan Topçu , Çağlar Söyüncü, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, İsmail Yüksek ikinci yarı yerine  Okay Yokuşlu , Orkun Kökçü sonra  kaptan Hakan Çalhanoğlu ile yer değişti  , Kenan Yıldız yerine  Kerem Aktürkoğlu , Arda Güler son dakikalarda yerine  İrfan Can Kahveci girdi ve Barış Alper Yılmaz bugün görev alan çoçuklarımızdı bence çok iyi oynamadık çok pas kaybettık Galler bizden daha iyiyidi diyebilirim genç dınamık bir takım

Müsabakanın son yarım saatınde çok hırcın oynayan  Barış Alper Yılmaz kırmızı kart gördü ve takımı eksik bıraktı  buda Türk milli takımı zor durumda bıraktı

Evet  Gallerin Cardiff City statyumundakı müsabakayı Norveç den Rohit Saggi, Morten Jensen ve Anders Olav Dale yönetti maçı ben çok başarılı bir maç yönetti diyebilirim .

Galler çok etkili başladı   Roberts'ın sağ kanattan altıpas önüne yaptığı ortada  Ramsey muhteşem bir   vurdu, top üstten auta çıktı ilk dakıkalarda şok olabilirdik.

İlk yarı hiç oynayamadık sadece bir pozızısyon bulduk  milli takımın sol kanattan Arda ile kullandığı serbest vuruşta, ön direkte Abdülkerim kafayı vurdu top üstten dışarıya gitti hepsı bu kadardı .

İkinci yarı  milli takımın daha iyiyidı sol kanattan gelişen atağında Arda Güler ceza sahasında topla buluştu, yaptığı ortada Barış Alper kafayı vurdu, meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı daha sonrada çok sert ve hırcın oynayan Barış Alper kart görecegi belliydi daha önceden sarı kartı vardı ve dediğim oldu takımını eksik ve zor durumda bıraktı.

Galler baskı yapmaya başladı  ev sahibi ekip gole yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan Wilson'ın sert şutunda top az farkla yandan dışarıya çıkması şansımızdı .

Oyuna sonradan giren ve maçın son dakikalarında     Hakan Çalhanoğlu' gole çok yaklaştı  sol kanattan kullandığı kornerde Bizim Çocukların, golü bulması içden bile değildi ama olmadı Abdülkerim kafayı vurdu, top kaleci Ward'da kaldı Galler üç puanı hak etmişti ama o da beceremedi musabakada birer puanla bitti.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Pazartesi günü   İzmir'de

Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşılaşacagımız İzlanda, ilk maçta Karadağ'ı 2-0 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?