USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SIVASSPOR G.ANTEPİ BOŞ GÖNDERDİ

14-09-2024

Yıgıdolar Süper Lig'in 5. haftasında evınde  gazıantep i agırladı ve  Sivasspor, evinde  zorda olsa Gaziantepi mağlup etmeyı başardı. 

Karşılaşmada ilk golü maçın ilk  dakikalarında Maxim'in ayağından penaltıdan geldi ve Cevap ise  devre biterken  Rey Manaj  verdi ve böylece  sezonunda ilk golunü kafayla attı   ve skora denge geldı . Golün ardından sakatlanan Rey Manaj adelesinde yırtıklar oldugu için oyuna devam edemedi ve yerini Bekir Turaç Böke'ye bıraktı.

Geriye kalan dakikalarda başka gol çıkmazken ilk devre  1-1'lik beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda ise Sıvasspor çok hızlı başladı ve  öne de geçtı.

Sivasspor müsabakanın ilk yarım saatınde  yeni transferlerden Keita Balde takımını öne geçirdi ama büyük bir hata yaptı attığı gole sevinirken de formasını çıkaran Balde,  bir aptallık sonucu  ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı çünki daha önce sartı kartı vardı bunu nasıl düşünemedi merak ediyorum  böyle bir  sorumsuzluk olamaz takımını zorduruma soktu ama  allahtan şans bızde

bugun harikalar yaratan kalecı kenan prıc son çeyrekte muhteşem bir golü çıkararak takımın kaderını yazdı  konuk ekıp buradan 3 puanlada gıdebilirdi. yiğidoları rahatlatan gol ise son  beş dakikada Murat Paluli ile geldi ancak Gaziantep pes etmedi ve maç biterken  Kodro ile farkı bire indirdi.

Kalan dakikalarda başka gol çıkmazken  Sivasspor maçı kazandı ve rahat nefes aldı herkesı kutlarım. 

 Sivasspor da puanını yedi yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?