USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BAŞAKŞEHİR SIVASTAN 3 PUANLA DÖNDÜ

27-09-2024

Sivasspor evinde  Süper Lig'in 7. haftasında  Başakşehir, i agırladı. deplasmanda  Sivasspor'u mağlup etmeyı başaran 

Başakşehir evine üç puanla döndü. 

Sivas 4 Eylül stadyumunda oynanan müsabakayı 

Çağdaş Altay, Ogün Kamacı ve  Gökhan Barcın üçlüsü yönetti. 

Sivasspor sahaya kalede  geçen hafta harıkalar yaratan Ali Şaşal Vural ile çıktı  Murat Paluli , Radakovic, Sonko, Uğur Çiftçi, Balde sonra yerıne  Menig, Moutoussamy, Charisis, Bieganski yerıne ikinci yarı  Turgunboev, Rodrigues  sonra yetine don çeyrekte Bekir Turaç Böke ve  Koita ile sahaya çıktı. 

Başakşehir liğin en iyi takımı içerde dişarda bilegi bükülmüyor  diyebilirım  Kemen, Ba, Opoku, Crespo, Figueiredo, Piatek ve Keny gibi kaliteli oyunculara sahıp.

Karşılaşmada ilk  yarı iki takımda başa baş bir oyun çıkardı  iki takım da gol pozisyonu bulurken tam devre bitecek derken konuk ekip  ilk yarının sonlarında Figueredo'nun ayağından  Başakşehiri öne geçirdi. 

İkinci yarıda da tekrar sahneye Figueredo çıktı ve farkı iki yaptı.

Yiğidolardan Cevap ancak  Queensy Menig ile geldi 

Başakşehir  Crespo'nun sol kanattan ceza sahası içine çevirdiği topu Figueiredo, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi yiğido şok oldu. 

konuk ekip  ikinci yarıya hızlı başladı farkı 2'ye çıkardı. Deniz Türüç'ün sağ kanattan ortasında Opoku'nun kafa vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu yine sahneye çıkan  Figueiredo, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi kendinin ve takımının ikinci golünü attı 

Sivasspor  oyunu  bırakmadı çok pozısyonlarda buldu ancak son dakıkalarda golü buldu. Moutoussamy'nin ara pasında sağ taraftan ceza alanına giren Turgunboev'in içeriye çevirdiği topu kale önünde Menig ağlarla buluşturdu fark bire indi ama  bu bize yetmedi geriye kalan dakikalarında başka gol çıkmazken Başakşehir, Avrupa mesaisi öncesi karşılaşmayı  kazanarak puanını 13 yaptı.

Sivasspor ise 8 puanda kaldı canları sağolsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?