USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Net Global Sivasspor Heyecanı - Olimpiyatlardaki Görünüm

12-08-2024

      Değerli dostlar merhaba, Sporun Evrenselliği, Barışseverliği ve Aydınlık yarınlarla güne merhaba; Paris 2024 olimpiyatlarına Ülkemizin birçok branşlarında katılım sağlayan sporcularımız üç Gümüş, beş bronz madalya alarak yurda dönmüşlerdi.

   Boksta Ay Yıldızlı boksörümüz 50 kiloda Buse Naz finalde Çinli rakibi Yu Wu’ya karşı duramayınca Gümüş madalyada yetinmiş olduk buda önemli başarıdır.

    Boksta yine Hatice Akbaş ve Esra Yıldız’la da toplam üç gümüş madalya almış olduk.Büyük umutlarımız olan Kadın Voleyboldaki umutlarımız ise Brezilya karşısında 3-0 yenilince madalya alamadan yurda dönenler arasına katılmış oldu.

   Güreşte Grekoromen de 36. Yıl sonra madalyasız bir yarışmayı kapatmış olduk serbest stildeki umudumuz ise Dünya ve Olimpiyat şampiyonumuz Taha Akgül Paris 2024 olimpiyatlarında İranlı rakibine yenilerek madalyasız dönmüş oldu.

       Türkiye 2036 İstanbul Olimpiyatları tanımı için Paris’te bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Olimpiyat komitesi yetkilileri ile  ev sahipliği çalışmaları için Paris 2024 de Galliera Sarayında’ ’İstanbul Evi etkinliği’ ’düzenleyerek  İstanbul’un konumu ile Tarihi,kültürünü tanıtan İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ‘’ oyunlara ev sahipliği yapacak kapasitede olduklarını söyledi ‘’

    Net Global Sivasspor-Trabzon spor karşılaşması öncesinden biraz bahsetmek istiyorum, Bu karşılaşmanın birkaç gün öncesinde önemli bir anlaşma imzalandı.  Belediye başkanlığı ve STK larda çeşitli platformlarda önemli görevler le bu şehre önemli katkıları olan Eski Belediye Başkanı Net Global A.Ş.’nin patronu olan Sami Aydın ile Sivassspor kulübü başkanı Bahattin Eken arasında imzalanan isim sponsoru anlaşması vardı.

       Her iki başkanda Sivas ve Sivassspor’un geleceği için çok önemli adım attıklarını bunun bölgemiz sporuna önemli bir katma değeri olacağını belirttiler.

      Özellikle Sami Aydın yaptığı konuşmalarının satır aralarındaki başlıklar kuru ve yapay eleştirilerin yerine samut pratiğe dönüşen söylemlerin yapılmasını söylemesi bu coğrafya için çok önemli bir girişimdir. Birçok kişiyi bünyesinde barındırarak Sivas’a büyük bir istihdam sağlayan hatırı sayılır bir işletme sanayiyi olmuştur kutluyorum kendisini bravo doğrusu.

 Bu imza töreninin ardından Sivas’ta atılan bu adımın halk tarafından heyecanla sevinçle karşılandığını görmüş olmakta ayrı bir tablo idi doğrusu.

    Ben fedakârlığı ve bu cesareti gösteren Net Global A.Ş Şirketin Başkanı olan Sami Aydın başkan ve ekibini yürekten kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.  

    Evet, değerli dostlar 74 gün sonra 19 Takımla oynanacak olan 2024-2025 futbol sezonu Galatasaray-Hatay spor karşılaşması ile başlamış oldu. Süper Lig de ilk yarı 20 Aralık 2024 de

 

 ikinci yarı ise 3 Ocak 2025 başlayıp 1 Haziran 2025 de bitecektir. On iki ilden 19 takımın katılacağı lif maratonun da 342 müsabaka oynanacaktır.

 

      Takımlar 28 kişilik kadrolarında 14 yabancı oyuncuya lisans çıkarabilecektir. 12 si listeye 11 kişisi ise aynı anda sahada olabilecektir.1.Transfer dönemi 24 Haziran da başlayıp 13 Eylülde sonara erecektir. 2.Transfer dönemi ise kış dönemi 13 Ocak 2025 ile 11 Şubat 2025 arasında olacaktır.

Gelelim Net Global Sivasspor –Trabzonspor karşılaşmasına bu karşılaşma için Valilik 1000 Sivas belediye Başkanı ise 850 komine alarak Sivassspor’a çok önemli bir katkı sunmuşlardır

      4 Eylül stadyumunun tribünlerinde ise son iki sezona baktığımızda ilk kez on bin taraftar sayısının üzerine çıkılan bir tablonun olduğunu gördüm gerçekten Net Global Sivas spor yönetimi ise Kulüp başkanı Bahattin Eken başkanlığında takımdan 17 sporcunun gittiği bir dönemde birkaç yapılan takviye ile Trabzonspor karşısına çıkarak çok önemli net gol pozisyonların ve şutların yaşandığı bir karşılaşma oldu.

       Güçlü rakibi karşında alınan bir puanın iyi puan olduğunu gelecek için umut veren bir takım olacağını ümit ediyorum. Bülent Uygun hoca yaptığı açıklamasında ‘’önümüzdeki haftalarda çok önemli sporcu transferlerinin gerçekleştirileceğini takımından çok memnun olduğunu gençleri kazanmaya devam edeceklerini söyledi’’

        Şunu belirtmek isterim ki , ‘’ istikrar ve güvenin’’ var olduğu bir yerde başarı her zaman gelecek gündedir. Dolaysıyla müsabakada ise yeni bir yapılanmanın içerisinde oynanan futbolda zaman zaman aksaklıklar oldu karşıdaki takımın güçlü bir oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu unutmamak gerekir. Fakat Bülent hoca acil müdahale ve hamlesiyle oyundaki sürat ve tempoyu düşürmeden çok önemli gol pozisyonları yakalayarak müsabakayı tamamlamıştır.

                                          Görüşmek üzere efendim .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?