USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TFF DE EKŞİ DÖNEMİNE SON

18-07-2024

Kaoslar içerisinse yürütülen, her türlü hatası göz ardı edilen, adaletsiz yönetimiyle türk hakemliğinin ayaklar altına düşmesine seyirci kalan, avrupa kupalarına 600 misafir götürüp tüm masraflarını tff kasasından karşılayarak  seçim yatırımı yapan bir dönem Nihayet kapandı. 

Yanlışlar, hatalarla dolu idareye tüm Türkiyenin kınamalarına rağmen koltuğa sıkıca sarılan Mehmet Ekşiyi 129 a 134 gibi 5 oy farkla kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Büyükekşinin handikaplarına rağmen oy farkının az olması Hacıosmanoğlunun geçmişte yaptığı hatalardır.

 Agresif yapısının yanında Trabzonda maç sonu hakemleri soyunma odasında kilitli tutması hayatının her Anında leke olarak karşısına çıkacaktır. 

Bütün bu olumsuzluklarına rağmen benim 19.04.2024 trihinde yazdığım FUTBOL GÜZEL KALSIN başlıklı yazımda TFF  başkanlığına Mecnun Otyakmazı önerdiğim gibi Sivassporumuzun Değerli başkanı Mecnun Otyakmazı yanına alması büyük artılar getirmiştir. Dürüstlüğüyle, hakkı, hukuku koruyan davranışlarıyla, Türkiyede 1 numara olan kulüp idaresiyle gönüllere taht kurmuş Mecnun Otyakmazın desteği kazanmasına yetmiştir. 

Mecnun başkanın Sivasspor gömleğini çıkartarak adil bir yönetim göstereceğine güvenim tamdır.

İnşallah Hacıosmanoğuluda sözünde dururda adilane, keyifli maçları tekrardan izleriz.

Bir yiğido olarak buruk sevinç yaşıyorum. Sivasspor başkanlığını bırakacak olması hoşuma gitmezken, Türk futbolunun kurtulacak olması beni mutlu kılıyor.

Yolun açık olsun Mecnun başkanım.

Yiğidolar her zaman seninle.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?